AGP-kort og VGA-driverproblem. Hjelp pls.

og enn jeg finner drivere (Xaber SiS driver). den kan installere og matche enheten. sa jeg skjont det var det. men nar jeg spiller spill, har det et stort problem oppstatt. det er min PC «HANG» .. det henger plutselig etter at spillprogrammet apnet da c sin intro. juz som warcraft 3. henge pa utsiden menyen der. Zzzz. enn jeg avinstallerer sjaforen og bruker tilbake ombord. kan any1 lose dette problemet for meg. PLS. Kan jeg ikke installere ATI 9250-driveren? er det at BIOS ma oppdateres? eller hovedkortet mitt stotter ikke? Hovedkortmodellen min eSys P4M800 VIA socket 775. thx.

Vi begynner igjen. Forst installerer disse driverne og gi meg beskjed nar du er klar til a ga til neste trinn:

Flott jobb! Na som vi har VIA-drivere lastet ned og installert, ma vi sorge for din Award BIOS-versjon. Her er 2 lenker til Award BIOS skjermbilder. Velg den som ser ut akkurat som din.

1. finn siden som viser dine innebygde enheter.

2. Deaktiver skjermadapteren uavhengig av hva som er oppfort, DISABLE IT! La nettverket, modemet og lyden v re aktivert.

Tredje. Finn siden som viser alternativet & quot; Primary Display Device & quot; som vil liste 2 eller 3 elementer.

Fjerde. Velg AGP som Prim r og sorg for «Onboard Display» er ikke aktiv hvor som helst i BIOS. Din ferdig i BIOS, Ga til EXIT og SAVE SETTINGS, la systemet starte pa nytt og umiddelbart sla den av.

Beslektede sporsmal.

Rapporter misbruk.

Rapporter misbruk.

Rapporter misbruk.

A stille kostnader 5 poeng og deretter velge et best svar tjener deg 3 poeng!