beste spor odds pa stripen. – Las Vegas Forum.

Bla gjennom fora Alle.

Jeg har v rt i Vegas 5 eller sa ganger og vet at oddsen pa stripen arent flott. bare lurer pa hvor jeg skal bruke min $ for a tjene pts (total belonning Platinum eller Mlife) og ha de beste oddsene for a vinne noen. bor pa Mandalay Bay, Flamingo og Caesars.

2 steder nevnt i dette innlegget.

22 svar pa dette emnet.

For noen uker siden var sporene pa Harrahs veldig gode for oss. Kan ha v rt mer av en flaks enn et resultat av at oddsene deres er bedre, men personlig ville jeg starte der hvis jeg provde a tjene poeng.

Excalibur pleide a ha «los» slots men ikke sikker pa hvordan de er na.

Jeg vil prove noen forskjellige steder.

Skulle onske jeg hadde litt god info for deg, men vi har bare truffet store en gang, og det var i Aria pa Quick Hits. Jeg hadde litt suksess i Palazzo og Monte Carlo skjont.

-: – Melding fra TripAdvisor-ansatte -: –

Dette innlegget er fjernet pa forfatterens foresporsel. Forfatteren kan legge inn igjen hvis onskelig.

Jeg sverger torsdag ettermiddager har gjort det bra nesten hvor som helst.

Hold deg unna Cosmo .. aldri vunnet der.

Gjennom arene synes min kone og jeg alltid a gjore det bedre pa T.I. Vi har kommet ut vinnerne 2 ganger sikkert, kanskje 3, og vi ser alltid ut til a fa bra spill for pengene vare. Vi har gatt til Vegas 8 ganger, FYI. kanskje slots er ikke losere og var bare pa en god lop, men jeg tror det kan v re det. Jeg sier ikke at de er like som sentrum, men bedre enn resten av stripen, kanskje sa.

-: – Melding fra TripAdvisor-ansatte -: –

Dette innlegget var fast bestemt pa a v re upassende av TripAdvisor-samfunnet og har blitt fjernet.

For a se gjennom de anbefalte retningslinjene for Forums Posting, vennligst folg denne lenken: http://www.tripadvisor.com/pages/forums_posting_guidelines.html.

Vare medarbeidere kan ogsa fjerne innlegg som ikke folger retningslinjene vare for innlegging, og vi forbeholder oss retten til a fjerne ethvert innlegg av en eller annen grunn. Takk for at du er en del av TripAdvisor reisesamfunnet!