BlackBerry Bold Touch 9900.

unyil, 13 apr 2012 Kan noen gi svar, hvorfor blackberry er sa sa beromt i. mer fordi folk ikke er sa smarte nok, kan lett bli lurt av RIM :))

unyil, 13 Apr 2012 Kan noen gi svar, hvorfor blackberry er sa sa sa beromt i. mer for gratis chat og kj rlighet: D.

og de har ikke bare nettopp i BB det er derfor.

unyil, 13 apr 2012 Kan noen gi svar, hvorfor blackberry er sa sa kjent i. mer Fordi du liker a chatte og har alle provd a bruke en liten beroringsskjerm, er de haplose. Bedre a fa en avtale som med Telkomsel ubegrensede nedlastinger og BBM for Rp99,000, si USD $ 10,75 per maned, og du kan faktisk bruke et nokkelbord. Prov det i USA! Hvorfor ting rundt med fancy Android vindu dressing som bare er bra for spill. Og sa! Gode kameraer og gode skjermer, men du ma fa en toppendemodell som midten til nedre endemodeller ikke stottes fullt ut med en oppgraderingsbane. Android er over vurdert. Etter at du har spilt deg med det for en stund, blir du kjedelig. Hvis du liker tekst, ikke kast bort tiden din med en beroringsskjerm.

bcoz india & amp; indonesia folk jus vil bruke maks gratis meldinger via BlackBerry meldinger BBM lol.

Jo, 10 Apr 2012 Hei alle jeg abonnerte nylig pa en nettside og c. mer Nimbuzz.

hayordejih.

AyodeleA, 14 Apr 2012 Hvis du bor i Lagos Nigeria, sla meg opp via e-post om hvordan du oppgraderer. mer Yah Broda Jeg vil gjerne oppgradere min dristige fakkel til OS 7.2.

Jeg fikk denne telefonen for 2 maneder siden, og med BIS kan jeg surfe pa nettet, send BBM, Whatsapp, og Email msgs med letthet. Det er virkelig en god telefon. Beroringsskjermen er glatt og qwerty-tastaturet er flott a bruke. Det er en god nettsamfunnstelefon, en av de beste der ute. BIS sparer meg mye penger i forhold til a kjope data bunter. Kameraets bilder er av god kvalitet, bortsett fra hvis du zoomer inn. Totalt er det en utmerket smarttelefon!

Hvis du bor i Lagos Nigeria, sla meg opp via e-post om hvordan du oppgraderer til OS v7.1. Du vil aldri slippe telefonen etter oppgraderingen.

Jeg har mye darlig erfaring med Blackberry Bold Touch (9900)

Kan noen gi svar, hvorfor blackberry er sa sa sa beromt i India og Indonesia?

Hvorfor ios og Android er ikke kjent i det to fylket?

Downlaod og kjore BlackBerry-programvareoppdatering pa din PC, og koble deretter bb til PC. Oppgrade vil gjore og ta rundt 30 minutter.

laste ned BB os7.1 fra cracberry.com og koble hs med BlackBerry-skrivebordet, du far et alternativ for a oppdatere ..

hvis du bor i lagos .. ga til datamaskinen landsbyen i sporet begrenset du vil ugrade det der. men hvor som helst kan du finne sporet begrenset uca oppgradere det der.

oneseven, 11 Apr 2012 Jeg har nettopp oppgradert min BB9900 til 7.1 bunt 1149 (v.7.1.0.342. mer Hvordan har du oppgradert til 7.1, takk?

azzy, 11 apr 2012 Hvordan har du oppgradert til 7.1? kan du si meg hvordan a gjore det? Last ned Blackberry desktop-programvare pa datamaskinen din, og koble bare inn BlackBerry. Hvis operatoren din har godkjent OS 7.1, blir du bedt om a oppgradere til den nyeste versjonen.

Matt, 11 Apr 2012 godt. jeg fikk min 9900 og hotmail virker .. det eneste problemet. mer Ja, det skjer ogsa med telefonen min. Jeg trykker pa en tast og tre bokstaver blir skrevet! Jeg ble ganske overrasket over hvordan dette kan skje i bromb r s slik en high end-modell!

coco, 10. april 2012 kan jeg sporre hvordan du laster ned apper. i bb fet touch 9900. Jeg er hard. mer Blackberry App World.

oneseven, 11 Apr 2012 Jeg har nettopp oppgradert min BB9900 til 7.1 bunt 1149 (v.7.1.0.342. mer Hvordan ble du oppgradert til 7.1? Kan du si meg hvordan du gjor det?

Amir, 10 Apr 2012 du har helt rett, jeg har min BB9900 noen dager siden, men na har jeg det. mer lol, ditt innlegg fikk meg til a chuckle.

vi vil. jeg har 9900 og hotmail virker .. det eneste problemet er de siste dagene, nar det gjelder a bruke telefonen min om natten, ser noklene til feil. ikke sikker pa om det er fuktighet fordi tiden er sa kaldt. Ikke sikker.