Cosmo Identity Points / Tiers.

Jeg har aldri lagt merke til mine identitetspoeng pa Cosmo. De har v rt sjeneros med rom comps (4 netter gratis i desember) og vanligvis kameravgifter pa slutten av oppholdet mitt.

Jeg har nettopp sjekket balansen min og har 37.000 poeng. Det synes a v re verdt $ 370.

Hva er den beste maten a bruke dem pa? Det virker som en slosing a bruke dem til a betale for et maltid nar jeg far sjansen til a fa maltidet comped pa slutten uansett.

De kan overfores til Marriott. Det er 1: 1? Hvis en gratis natt pa Marriott er omtrent 50 000 poeng, synes det ikke a v re en god verdi a overfore min $ 370 for a fa et rom som ville koste meg under $ 200 hvis jeg betalte penger.

Kan jeg bruke dem til gambling? Jeg antar bare spor. Er det hva skjermen pa spilleautomaten er for? Jeg antar at det vil ga meg gjennom det.

Hvordan er identitetspoeng forskjellig fra tierpoeng? Hvordan kjenner jeg min Tier? Jeg logget pa ved hjelp av & quot; Check Points & quot; pa nettstedet, men det er ikke klart.

Beklager hvis dette er dumme sporsmal. Jeg spiller ikke mange spor, men tilsynelatende har de bygget opp gjennom arene for a ha noe verdi.

Det er ingen mate a sjekke Tierkredittbalansen pa deres hjemmeside, alt du kan se er din identitetspoengbalanse.

Du er riktig at 37.000 poeng = $ 370 av verdi. De er verdt en cent hver.

Identitetspoengbalansen som vises pa deres nettside er en blanding av poeng du far fra hotellutgifter (5 poeng per $ 1 av utgifter) og fra maskinspill (inntektsrate varierer etter spill og etter status). Mens du er i Vegas, vil maskinene fortelle deg hvor mye du har tilgjengelig for a konvertere til freeplay.

Poeng opptjent via hotellutgifter kan kun brukes som feriekreditt. Poeng opptjent via maskinspill kan enten konverteres til freeplay eller brukes som feriekreditt.

Jeg foreslar at du sender e-post til Identity for a finne ut hva din nav rende deling av poeng er. Siden du synes a si at du vanligvis forlater med en null hotellregning, vil den beste bruken av poeng opptjent fra spill v re a konvertere dem til freeplay.

Min forstaelse er at Cosmo jobber med et forbedret nettsted for a spore spillerstatistikk og bestillingstilbud og slikt. Inntil da er det for det meste opp til deg a bestemme din nav rende baseline og deretter spore ting derfra. Det er ikke vanskelig a gjore, men dette er et omrade de apenbart sporer de andre store egenskapene.

Takk for det. Jeg mistenker at mye av kreditten er fra utgifter, da vi setter minst 2 store cabana dager pa rommet mitt.

Jeg vil v re der om noen uker. Jeg sjekker det ut da!

Hvordan og hvor sjekker du balansen din? Gar du bare gambling? Vi har bodd pa Cosmo 5 ganger siden september 2015 (september 15, mai og september 2016, mai og september i ar) jeg vet ikke engang hva min balanse er – jeg far aldri e-post eller tilbud fra dem? Ma innromme at jeg bare spiller en liten bit $ 100 til $ 200 en tur. Ville v re interessant a se balansen min?

Vi gamble ganske, eksklusivt pa cosmo og har omtrent samme poengbalanse som du har, men har ikke hatt noen gratis natttilbud, sannsynligvis fordi vi ikke har bodd pa hotellet. Jeg vil endre dette pa neste opphold, sa har sendt meg sporsmalet om hvilken niva vi er pa, og angir at jeg onsker a bo pa hotellet. Kan jeg forvente et tilbud? Jeg er ikke sikker pa hvordan du navigerer dette fordi jeg ikke kan sjekke balansen min pa nettet pa grunn av en systemssituasjon med internasjonale postnumre. Apenbart vil jeg gjerne fa et kompisrom da det gir meg mer $$ k for gambling.

Jeg tror det er derfor jeg kan ikke sjekke saldoen min ogsa (britisk basert) jeg har sendt dem til a sporre om noen problemer – jeg har totalt mer enn 30 nattopphold siden september 2015 (5 separate turer) og aldri mottatt en epost?

Kanskje leedylan kan gi noe rad her som han ser ut til a v re med en seier pa Cosmo?

Jeg vil gjerne se noe tilbake for pengene mine, spesielt da belopet jeg satte inn, var en ganske stor mengde for det meste i slots (ektemann) over en sv rt kort periode. Jeg vil bytte fra a bo pa Mandarin til a bo pa hotellet selv trenger bare et incitament til a gjore det.

Jeg vet ikke hvordan Cosmo markedsforer internasjonalt, leedy kan ha noe innsikt sa langt som i Storbritannia.

Hvis du spiller spilleautomater og gjennomsnitt i n rheten av $ 4000 USD / natt, vil det v re nok a fa deg tilbud for sa mange som 4 netter i et terrassestudio pluss noen frilufts- og spisekreditter.

Hvis du har spilt pa det nivaet med ditt ID-kort, og de har e-postadressen din, og du ikke far noe fra dem, snakker jeg. Jeg tror ikke de bryr seg hvor pengene bor, akkurat der det ender.

Du tror at etter alle disse arene og alle menneskene som har klaget over dette, ville Cosmopolitan fikse deres nettsted for a vise hvor mange poeng du har og tilbudene dine ogsa.

Jeg sendte dem i gar for en balanseoppdatering. har ikke mottatt et svar.

Dette har v rt en frustrasjon av mine gjennom arene, ikke a kunne sjekke noe. Jeg er ikke sikker pa at jeg kan hjelpe mye om emnet Ashin som poengene ikke er noe jeg har overvaket tett, bare pa grunn av den tidligere nevnte manglende evne til a gjore det.

Pa et punktvis tidspunkt vil min «vert» (selv om hun ikke var den tradisjonelle verten som vi kjenner det) fortalte meg at jeg hadde nadd platina og med det fikk jeg en rekke ekstra fordeler for alle mine opphold og heller enn a kjenne poengene mine, pleide jeg a sende henne en epost mot slutten av Oppholdet og magien, bestemte ting som ble skrevet mot mine regninger som jeg antar var konverteringene.

Cosmo mangler absolutt et triks her, men som en «poengteller» kan 100% fungere som et «mynt i» Noen ar tilbake var min svoger og jeg noen fa tusen poeng vekk fra MLife Platinum pa var siste dag, men skulle tilbake til a bo pa Aria noen maneder senere. Vi plukket gjennom nok mynt pa den siste dagen for a fa oss til det stadiet over a bruke vart normale budsjett for en dag som vi tradisjonelt ikke gjor noe gambling.

A kjenne poengene dine etter min mening, oppfordrer deg til a legge opp budsjettet litt i lopet av en pause hvis du har et mal i tankene.