GalaBingo.com Anmeldelser.

GalaBingo.com.

Vurder GalaBingo.com?

Se gjennom GalaBingo.com na.

Jeg registrerte meg pa Galabingo gjennom Quidco & # 8230;

Har sluttet seg til Gala bingo ca 8 maneder & # 8230;

Hadde 2 eller 3 seire pa bingo i begynnelsen, og ingen vinner for en stund. Jeg oppdaget penny roulette og noen ganger klarte jeg a stote opp mine gjenv rende bingo penger og noen ganger mistet jeg det pa penny roulette.

Hva gjorde meg av gala var en dag jeg satte 5 i min konto, gikk ned til 1 + pa bingo og fikk det opp til 8 + pa penny roulette. Etter a ha gatt tilbake til bingo vant jeg 24 + deretter 3 + pa bingospill.

Jeg trekker tilbake 20 og fortsatte a leke med resten av pengene mine.

Neste dag fikk jeg 2 linjer pa utdanningen verdt 16,70 kroner. Gala bestemte seg for at jeg hadde vunnet nok, og de likte meg ikke med a stikke pengene mine opp pa penny roulette, de nektet a re denne vinneren, ble ikke blinket for a fa oppmerksomheten min pa spillet og la meg se pa Min 2-linjersvinning for 6 flere tall for neste person vant.

Jeg var for mye sjokk til a tenke pa skjermbilde til etterpa. Jeg er ikke den storste vinneren, sa for meg er gala bare sant.

Folk pass opp Gala gjor deg fla nar det passer dem. Unnga.

for forvirrende og rar.

Jeg tror seriost at dette nettstedet trenger noen til a undersoke det, men jeg antar at det er uansett hvordan vi sier hvordan det er ingen vil legge merke til uansett. Sa ingenting blir gjort.

Ikke uhoflig, men CH er der haplost, jeg er ikke engang sikker pa om det er virkelig alt de gjor, er a kopiere og lime inn meldinger, de gjor ingen anstrengelse for a snakke. Veldig rart.

Jeg glemte a si at du IKKE kan merke dine egne billetter heller! Na er det ikke merkelig, tror du ikke.

soppelstasjonens konstante tekniske problemer og # 8230;

ladbrokes koral. et enda storre monster.

Gala gar ned bakken sin kunde & # 8230;

Jeg har v rt medlem av dette nettstedet for & # 8230;

Hver uke legger jeg inn ca 600-800 pund. Det har v rt bokstavelig talt sa mange uker jeg har mistet tellingen jeg har ikke hatt en funksjon, bare tar og tar og tar.

Jeg kan spille for timer om dagen, det tar vanligvis omtrent 45 – 60 minutter for en funksjon a komme tilbake, og forlater meg nesten ikke for at den bare tar den tilbake.

Hvordan kan dette skje hver eneste gang du har gatt uker og darlige uker, men alvorlig darlige maneder. Hva i all verden foregar med dette nettstedet, jeg er en gullvip-medlem, jeg har det hoyt pa grunn av titusen ive satt og spilt i denne kontoen.

Helt ekkelt og er kanskje det verste stedet sa stramt. Nar skal jeg ha en anstendig dag til selv a vinne, kanskje til og med 500 pund tilbake. Jeg ser ikke det som skjer. Noen som trenger a se pa dette nettstedet, torket mine kontoer ut, og pa slutten av dagen da jeg stoppet a spille, sendte de meg en e-post hver dag for a si at jeg ikke hadde en gevinst. Som om de hadde tatt nok penger av meg. Jeg fortjener en anstendig engang vinne mengden penger og lojalitet jeg gir til dette nettstedet. Helt disgusted dag etter dag og det spiller ingen rolle hvilket spill jeg spiller hvilken tid pa dagen som alle spillene er de samme veldig tette faktisk. Det er som om jeg spiller pa soppelautomaten du far i puben.

Jeg spiller 2 pund siden og fem pund siden til tider, men det virker som dette nettstedet bare liker deg a spille et pund jeg wounder hvorfor. Det er som a se pa, tork det samme gamle hver dag. Jeg tror meg selv, surley, jeg kan ikke miste igjen i dag, men maneder uten endring.

Jeg har bare nylig meldt meg til gala & # 8230;

Bare kom tilbake etter en stund unna.

Woking Gala.

Det er en komplett katastrofe der, og det er mange grunner til hvorfor.

Utmerket opplevelse med gala bingo & # 8230;

Sa merker jeg GI LTD-debet pa banken min & # 8230;

Jeg har gatt til resolver sendt registrert skrevet brev til hovedkontor. Jeg skal vente pa svar. Jeg har en mappe laget med trykt korrespondanse mottatt og sendt fra forste svar. Jeg har ogsa videobevis av chat. Jeg er sa glad jeg gjorde min forskning forst pa sjansene mine for opplosning. Og oppfordrer alle til a spille live-chatter og e-post-svar, eller du kan se noen viktig informasjon som forsvinner fra enheten din.

Jeg er veldig heldig a ha slike smarte familiemedlemmer. Jeg kan ikke si mye om hva Gala bingo kunne gjore ulovlig for oyeblikket, da dette kan skade saken. Derfor er jeg veldig heldig a ha en gratis juridisk representant og et totalt geni IT-fetter som driver et helt team pa websikkerhet. Hadde kundeserviceteamet v rt mer responsivt, ville jeg ikke ha gatt i lengder jeg har gjort. Og jeg vil gjenta tilbake pa banken. Jeg har 60 dager uansett for refusjon. Jeg har blitt fortalt at de vil forsoke a opprettholde tilbakebetaling, men jeg vet at det ikke er mulig med beviset jeg allerede har. Jeg venter pa a betale gebyr for all data som holdes pa Ladbrokes koral. Jeg kan ikke sta tilbake og la folk bli behandlet slik.

Kundeservice er det ingen.

De forteller logner som jeg har bevis pa. Jeg vil ikke stoppe for dette selskapet gir meg full unnskyldning. Jeg har ikke lagt til min klage til sosiale medier, men det er sa mange juridiske bindende sporsmal om hva du kan og ikke kan si. Jeg garanterer med mindre dette selskapet er enig i at de har latt meg og andre kunder darlig med handtering av kundeservice, jeg vil ikke stoppe for Ladbroke coral er laget for a lytte og gjenkjenne feilene.

Jeg har merket denne anmeldelsen som 5 stjerner til & # 8230;

Har v rt en VIP i arevis pa Gala.

Jeg vil gjerne kommentere & # 8230;

Vennligst fa faktaene dine riktig, det var en bonus oilleak og andre har blitt betalt for a hjelpe ch i champagne-rommet.

Oilleak, er en av de mest nyttige, positive gala vip-spillerne, hun har aldri en gang bedt om en bonus fra noen chat-vert pa gala.

Gala bingo har na sin gode og ikke sa gode poeng, kundeservice er flott og sv rt nyttig.

dette nettstedet er det det er et gambling-nettsted & # 8230;

Bruk andre nettsteder.

Gi dem ikke pengene dine!

Er GalaBingo.com din bedrift?

Bli kjent med kundene dine. Gjor rett og slett krav pa din bedrift na. Fa ekte kundeinnsikt og svar pa dine vurderinger. Det er gratis.