Kobber Skies av kjerosen.

Bourbon. Jeg elsker en god bourbon. Den nydelige ravfarget fargen, hint av krydder og tre og hvisken av karamell. Karakteren av fargen endres avhengig av om du sipper Woodford Reserve pa en veranda swing eller Knob Creek i en svakt opplyst bar mens blues musikk fyller luften. I dagslyset fanger bourbon sollyset og blir til flytende brann, glodende med fasetter av brent umber og honninggull. I en svakt opplyst bar er det en smokey topaz med gnister av kobber. Kobberhimmelen er sann. (Se? Jeg kom til parfyme delen til slutt!) I dagens varmen er det en litt viskos rav som absorberer duftene i Midwestern gard ettermiddag – fersk kutthoi fra feltene, tobakk og krydder sigarettroyk fra en mye- fortjent pause og kaffe for a holde trette motorer revving. Og la ikke glemme det slitte, solbeskinnede l ret av en hest. (Selvfolgelig kan jeg v re helt fri for disse duftbildene, men de er det som kommer umiddelbart til min kino- og bokdrevne fantasi. Sa, store unnskyldninger for de som vet hva en Midwestern farm ettermiddag lukter!)

I nattens kule torker gultet litt ut, trekker seg tilbake og gir mer en sentral rolle i tobakkens, klyngens og kaffenotene. Om natten er tobakk mer royk som gar over fra baren pa en bris, tangy-sot. Kloven gjor meg til a tenke pa Teaberry-tannkjott og kaffen tar pa seg en mer ristet nott «smak», som minner om bourbon-buketten. Og l ret? Vel, l ret lukter som kragen til jakken som tilhorer personen du deler den bourbonen (og mer?) Med.

Jeg elsket dette pa huden min og mottok flere komplimenter i dagene jeg testet det. Det luktet enda mer guddommelig (guddommelig her mening, phwoar) pa mannen min. Det er definitivt unisex, men i vare tilfeller skjedde det sotere pa meg og torrere pa mannen min. Bannski!

Passer noen parfymer pa cocktailer i tankene dine? Fortell meg mer!

Dette er interessant ogsa!

Freesias kommer fra sor.

Det er nesten to ar synd.

Hei der Parfyme Posse! .

Hiya Posse Peeps, noen fa y.

Hei der Posse, Oud Ispa.

Parfyme Kj rlighet til alle!

I slekt.

Post navigasjon.

17 kommentarer.

Jeg elsker bourbon, men jeg er ikke en gult aficionada. Bourbon til meg lukter av eik og vanilje i stedet for gult

Jeg hadde ikke til hensikt a foresla at bourbon luktet av rav, heller er hue av bourbon ambery. Beklager hvis jeg var uklart! Dette er en god duft og godt bredder snus Ben hvis det er gult, er ikke tingen din som det mer komplekst enn det ene notatet.

Jeg likte dette ogsa mye! Den har en ekte UP-stemning for meg & # 8211; nar du gar over broen til oppover, ser det som en hel & # 8216; nother verden & # 8211; og veldig & # 8216; kobber-y & # 8217; & # 8211; Du kan nesten lukte det i luften!

Ok, jeg innrommer at jeg er en ignoramus – hva er UP? Gutt, jeg haper det ikke er noe blindingly apenbart!

Jeg er glad for at du likte dette, Kerosene gjor noen veldig fine ting, og jeg elsker flasker, selv om de ikke har det (i tankene mine) & # 8217; matcher & # 8217; jusen. Hvis minne tjener, er du ogsa en bourbon babe – hva er din favoritt?

Jeg tror dette refererer til Upper Peninsula of Michigan. Jeg kjenner noen som pleide a camping i villmarken der, og han pleide alltid a kalle det oppe. & # 8221; Ikke apenbart & # 8211; det kan v re University of Portland eller noe annet & # 8211; men det er en bro.

Det hores fantastisk ut! Jeg er alltid opp for en god rav. Hvor kan jeg bestille prover?

det er fantastisk! Og det er en interessant rav, noe som er enda bedre. Jeg fikk min prove fra fab folk pa overgivelse til sjanse – og jeg haper a si at de er raske! Min ordre tok 6 dager fra behandling til landing pa dorstokken min i Storbritannia. Whoo hoo for nesten oyeblikkelig tilfredsstillelse!

Du hadde meg pa Teaberry tyggegummi! Definitivt vil prove denne.

Selger de fortsatt Teaberry tyggegummi? Min far pleide a like det, og jeg pleide a klemme stykker for pakken. (Mammas BlackJack tyggegummi var helt trygt, selv om svart lakris gir meg heebie jeebies!) La meg vite hva du synes nar du prover det!

Ja, jeg har funnet Teaberry-tannkjott pa en spesialbutikk. Butikken solgte ogsa Blackjack. lol gode ting for a snu tennene og tungen snusket gra!

Hores bra ut, og jeg elsker at du innrommer mulig poetisk lisens.

Jeg liker PG Cuir Venenum, men var redd for a bruke den fordi, som LT skriver, lukter det faktisk Leffe ol ved forste sniff. Men det er en fantastisk oransje-blomsterskinn parfyme, sa jeg endelig spurte en venn som ikke syntes jeg luktet som om jeg hadde drukket & # 8211; det er en forskjell, heldigvis.

Takk for at du fyllte meg pa oppe ovenfor. Poetisk lisens er fantastisk, er det ikke? I en grad tror jeg at alle parfyme vurderinger krever poetisk lisens som var erfaring er sa forskjellige. Det er veldig vanskelig a objektivt beskrive duft, jeg finner som det er sa lost med var individualitet.

Leffe ol huh? Min svigerfar liker den ol sa jeg ma prove noen Cuir Venenum for vi besoker dem neste gang. Takk for forslaget!

Wow, Meredith! Dette er en flott anmeldelse, veldig vakkert skrevet og sa stemningsfull (elsket delen om hestens toyler). Jeg drikker ikke, spar for et glass champagne pa nyttar, men du sa meg pa bourbon i et helt nytt lys. Gjett at jeg ma bryte ned og prove kobberhimmelen (ma prove hele linjen, faktisk). Takk! Som jeg nevnte i en nylig gjennomgang, brakte Clinique Wrappings seg til champagne, og noe annet (hvis navn rommer meg) minner meg om en sloe gin fizz.

Takk, Ann! Jeg er ikke en veldig stor drinker heller, men nar jeg liker det som regel, er det bourbon eller rodvin og margaritas nar det er brennende varmt. Din beskrivelse av Wrappings definitivt gjort meg onsker a soke litt ut denne julen. Og fortell nar du husker hvilke lukter av sloe gin fizz !.

Du fanget denne duften sa godt, at John Pegg er smart, ikke han. Jeg elsker bade anmeldelse og duft,

Takk, Portia! John Pegg er klok faktisk & # 8211; det gjor meg virkelig lurer pa hva andre duft bloggere ville komme opp med for dufter!

Dette hores ut som en fantastisk duft. Jeg ma si at jeg ikke er stor pa bourbon heller: Jeg foretrekker ol. Bourbon lukter godt skjont.

Badgley Mischka minner meg om fersken-snaps, og 100% Love minner meg om Bailey’s Irish Creme.

Kommentarer er stengt.

E-post meg nye innlegg!

Mest popul re innlegg.

Frederic Malle Promise.

Frederic Malle Promise er den siste utgivelsen fra linjen. Inspirert av Midtosten markedet, som natt, men uten det hoye av en prislapp, det har notater av rose, eple, rose, rosa pepper, rose, nellik, rose, patchouli, rose og hellip; Fortsett a lese & rarr; .

Irisperfymer & # 8211; Atelier des Ors Iris Fauve, Coolife Le Sixieme og Armani / Private Iris Celadon.

Det er iris dagen! Tre nye iris utgivelser eller utgivelser snart & # 8211; Atelier des Ors Iris Fauve, Coolife Le Sixieme og Armani / Private Iris Celadon. Kan det v re en bedre dag pa jordens overflate enn nar tre store iris parfymer og hellip; Fortsett a lese & rarr; .

Grab Bag of Samples Giveaway!

Hei, det er februar! Den tingen til venstre, Cora, har hatt meg litt opptatt i forrige uke. Ja, det er en bee genser. Hun hadde bare et bad og trengte a bli varmet! Jeg hadde planlagt a gjennomga det og hellip; Fortsett a lese & rarr; .

Frederic Malle Parfyme Omfattende Guide.

Frederic Malle parfyme har eksistert siden litt for 2000. Grunnlagt pa en filosofi om a gi perfumeren en veldig bred ide om hva de ville ha, sa la parfymen skape den. Deretter fikk den nesten alltid usete, ukjente parfymeren & hellip; Fortsett a lese & rarr; .

Serge Lutens Parfyme Omfattende gjennomgang.

Serge Lutens parfyme har lenge v rt en av mine favoritt nisjehus parfymer. Siden de er en av de fa som har eksistert lenge siden enna ikke solgt til LVMH eller Estee Lauder (ja, jeg vet at Shiseido eier dem, og fortsett a lese og rarr;.

10 beste nisje parfymer linjer (liten) 2016 ingen vet om.

A finne de beste nisje parfymer linjene er toft hvis du ikke folger alle parfyme blogger eller Facebook duft grupper. Den vanlige parfymeindustrien har ingen problemer med a sorge for at du vet om deres nyeste flanker & # 8211; de bruker millioner (milliarder?) og hellip; Fortsett a lese & rarr; .

Frederic Malle Koln Indelebile & # 8211; oransje blomst parfyme.

Frederic Malle Koln Indelebile og sin skyvende solskinnende duft minner meg om en annen oransje blomst parfyme, men hvilken? Jeg scurried over til min overdimensjonerte Orange Blossom Perfume innlegg for a fa noen ideer. L & # 8217; Artisan Seville er nydelig og litt stygg, og hellip; Fortsett a lese & rarr; .

Iris Parfyme & # 8211; Omfattende guide til de beste Iris-parfymer.

Vi kommer gjerne til min favoritt & # 8211; iris parfyme. Na, det du ma forsta om Iris parfyme eller hva underbuksene gjemmer seg, kan de ikke fange blomstens lukt, unntatt gjennom toppspace teknologi, og selv det er pent & hellip; Fortsett a lese & rarr; .

Beste Lily of the Valley Perfume & # 8211; Muguet Guide.

For mange ar siden, da jeg forst var oppmerksom pa notater i parfyme og hadde litt bevissthet om liljen i dalen som et notat, sank min umiddelbare hat. Jeg pleide a kalle det Satans Blomst. Min, hvordan ting og hellip; Fortsett a lese & rarr; .

Jeg vil finne en ny parfyme som lukter som & # 8230;

Hvordan finner jeg en ny parfyme? & # 8230; er et av de vanligste sporsmalene jeg horer igjen og igjen, formulert pa tusen forskjellige mater. Det kan variere fra & # 8211; & # 8220; Jeg pleide a b re Giorgio, men det lukter Mule & hellip; Fortsett a lese & rarr; .