Letras de Canciones Traducidas de Mars volta.

DRUNKSHIP OF LANTERNS.

Du har mye a brenne en hyll av gris smotherd skrik er det en and som spytter pa utgangen av skilt er noen der disse trinnene fortsetter a vokse lange bajonettforsok rust propell.

Der med dem er feil Vi er uhelbredelige En kjapp av ravner til dere Mine sv rmer har passet hulen Min tro brenner hvert hus Som ingen andre kj re, er jeg tomere med tvil Bare.

Cassandra Gemini.

Jeg tror jeg har blitt som en av de andre jeg tror jeg har blitt som en av de andre jeg tror jeg har blitt som en av de andre. Det var en skropelig sirup som droppet av hans runde dansede lapel, tegnet av henne .

Cicatriz Esp.

Husker du det navnet som det ble foreslatt beck og kalle dette ansiktet og h len vil trekke haloen din gjennom mudderasken av pompei som brer ut i statuer som stovsuges i slor fordi disse.

Trekkspill.

Ved fornektelse som kommer til a rydde, vil alle de ravete ruskene i forkledningssider skuttes av boydkvittering domt til a betale denne skarpheten min bjeftende harangue. horer du etter? den 14. du sto.

Baphomets dag.

Saging av fortauet omvendt sine tidligere liv kan jeg v re den eneste betalingen igjen for a bli etterlatt leire og pigmentfotspor rust det kokende rent var oksen la inn lingvistikk som pa.

Tomme fartoy gjor den hoyeste lyden.

Hvis jeg stoler pa vinden, vil hun bane meg en annen vei, jeg vil prove og begynne igjen, men jeg tror jeg ma velge noen andre jeg er trukket fra sidene der bokstavene mangler trykket i pigmentet ma v re pa.

Og det er de som ikke hadde funnet a snakke sa galt, er det galt med pavolov lore de lopte gjennom gulvene, er dette feil, sa feil har skjedd pa en andedrettsvern & lt. B.

Halo of Nembutals.

Nar jorden lar deg ga Nar dommen er skadet Ved gaffelen i tungen min Nar du gar tom for preken Nar for eller senere er det fortsatt ikke nok Hva en darlig liten temptress, ditt daugh.

INERTIATISK ESP.

Na har jeg mistet i gar kveld jeg horte lepors flinch som fodselsfeil det var muskelen som ble fekal i opprinnelsen som ordene driblet av sin hage. Det sa at jeg mistet na i & # 039; m mistet dukke.

L’Via L’Viaquez.

L ‘Via Hija de Miranda Tu Apellido se cambio L’ Via Sin Ojos, jeg reiser deg med historien din og elsker deg Solo tengo que decirte El dolor de noche dice Solo se quedo el vestido.

MECCAMPUTECHTURE.

amputechture kom filistinsk ros bunnlos grop av tomme navn fanger vaner helle fra handflatene skille dyret pleie alle de unge de trengte disse lasene av smuss.

Det ser ut til meg A hente alarmer Guillotinen smirker I huset ditt smadret jeg Sikt usynt Sv rt a skade Jorden til et pulver Og gjennomvat gjennom brettet [Chorus 1].

Roulette Dares (The Haunt Of)

Forsinkende jetlag ecto mimed bison Dette er hjemsoket av roulette dares ruse av metacarpi caveat emptor. til alle som kommer inn her Apne handledd snakker tilbake igjen i sarene av huden deres de.

Siden vi har v rt feil.

Husker du hvordan du hadde den kjole? Det slar mitt syn under oyelokkene Husker du hva du sa til meg? Hvilket kurs har gitt deg rett til a ga bort? Og i din levende grav er jeg fast, men sikker & lt; br.

Sonn et lumiere

Klippekanten av Pinkeye-flyvningen er ikke prosenten du tror overleverer, jeg trenger fristed pa sidene i denne boken, som har gratulerer med alle de andre rottene, sier at huden min trenger en graft jeg er o.

Ta tak i taket CERPIN TAXT.

Du ma ha v rt phlegmatic i statur portene til thanos er en spredt orn bred du lar skodderene lage sekk og aske ut av et blindt menneske bildehjerte Du tar sloret du skal ta.

Bare ikke vite lekerens vilkar for a ringe pa rotet du bloder. Crawls under overflaten sokte blod gjennom et slektstre. Datoen ble endret med hver ny fase i angstige angrep.

Televators.

Akkurat som han slo bakken de senket en slep som stakk i nakken til gillene fragments of sobriquets gate meg disse tre halvt spist hornhinner som slo aureole stalk.

Tetragrammaton.

Fortell meg det er over, Rusbel venter pa at jeg har v rt pa overflaten og ingenting er der, oyelokkene sank muffled I nerve-aura-lyden, men nar hun vakner, vil hun fortsatt v re hos oss? Mitt hjerte er darkclots, Lea.