Maplestory lns-spor

Det var veldig rart, men ikke overraskende a finne ut at SnS kunstner var en doujin artist. Jeg synes det er morsomt med denne konteksten na. Saeki var Tsukudas senpai pa college, med Saeki sannsynligvis tegnet sin doujins pa den tiden og til slutt blir bedt om a lage en manga, og han gar straks for h-ruten.

Det vil bli en senere oppdatering som gir deg et knutepunkt for hvert niva etter 200 (til 230 iirc), og du kan bruke disse punktene for a oppgradere knutepunktene dine opp til 5 poeng per spor. Slots som er oppgradert, oker nivaet pa noden med antall oppgraderinger. Sa et niva 45 knutepunkt i en +5-sporet vil v re niva 50. Plasten skal komme om et par maneder, sannsynligvis i kanskje eller sa. Denne patchen lar deg ogsa kjope opptil 2 node-spor for meso, men det er veldig dyrt pa hoyere nivaer.

Visste ikke at dette foregikk, men jeg var veldig glad for a se den. Jeg har rewatched hver gang rundt jul, sa det er hyggelig a se en rewatch-traden. Hvis bare rewatchen startet 1 dag tidligere, ville den ha lined opp godt for de amerikanske seerne.

Denne rewatchen var en siste liten beslutning fra min side, og jeg var opptatt i gar, sa jeg ville ikke v rt i stand til a gjore det.

Det er uheldig. En dag fri fra julen.

199 fullfort avg. 7.84.

Jeg er vanligvis opptatt av a plukke ut ting som jeg liker, og har en tendens til ikke a v re sesongmessig seer. Siden jeg bare plukker etter min smak, score jeg vanligvis godt. Pluss min karakterskala er et rot.

10: noe som gjor meg forspent til a like showet mer (sett inn waifus og foles her)

9: fantastisk show, ville binge se igjen en dag.

8: flott show, vil se igjen hver na og da.

7: bra, sannsynligvis ikke kommer til a se igjen skjont.

6: Meh, var ok, ikke kommer til a se igjen.

& lt; 5: Hvor mye liker jeg ikke dette showet.

Jeg lurer pa hvor mye det ville koste a utpeke en av dem som skal gjores. Jeg ville sikkert betale for a ha en livsstil figur av min waifu senere.

Fa en silikondukke. Fest onsket tilbehor / kl r. Garantien koster ikke mer enn 10k. Kommer med funksjonelle fordeler.

Jeg liker min waifu ren.

Er det feil a plukke opp jenter i et fangehull?

Er bestillingen en kanin?

de forste som kom til tankene.

Jeg kan bare forestille meg hvor lang tid dette tok siden det er en grense for hvor mange bilder du kan behandle pa nettstedet.

Animer med feller.

Doden mars – (Jeg har lest manga, men har ikke kommet til LNs)

inneholder lett info om mc, men dekker ikke hovedtegningen.

Det er enkelt a sette det av siden det ser ut som en generisk harem isekai anime som bare har en op mc, men det dreier seg ikke om det emnet sa mye som folk tror. MC var en 29 ar gammel for den ble transportert til den nye verden, og har ingen interesse for yngre jenter (pa nav rende tidspunkt i manga). Han kan v re opp, men har ingen kamptrening og er i utgangspunktet avhengig av at hans vapen er i stand til a b re ham gjennom det. Han begynner sakte a l re om verden og hvordan det fungerer.

Tilbake i tekkit dager, ic2, bc og ee. Sa senere etter en pause, (jeg tror rundt 1,5? Eller noe) thaumcraft 2 og computercraft. Etter en annen pause, under ftb: det var det botania og witchery sammen med thaumcraft. Jeg har spilt mye siden det, og jeg har fatt mye i vazkii mods. Jeg elsker botania og psi, du kan forestille deg hvordan jeg folte meg med ftb utover.

Sigil av guddommelighet fra blodars arsenal gir deg gudmodus, jeg har ikke brukt det selv, men i det minste hvis du bekjemper ham, kan du ha en sjanse til ikke a do tidligere enn han.

Sa vi har 2 jenter.

En som er en milliard r. Arvingen til et internasjonalt kriminalitetssyndikat med stotte fra verdens mest dodeligste assassiner. Bokstavelig talt kalt en & # 39; prinsesse & # 39; og bor i et slott. Har en forferdelig holdning, er uhoflig, og kn r en fyr i ansiktet og loper bort. og sa klandrer ham for ikke a akseptere unnskyldningen. Har foreldre som er veldig godt forbundet og holder selskapet av kjendiser, sa hun trenger aldri a bekymre seg for hennes fremtid.

Deretter er det denne vanlige, ned til Jorden som jobber deltid pa hennes mors bakeri. Har ikke gitt noen Deus ex machina egenskaper som super menneskelig styrke eller super intelligens eller supermetabolisme (hun har selv angst over egen vekt som en normal person). Har universet boyet seg rundt henne bare for a hindre henne i a v re med den hun elsker. over 4 ganger! Men hun klager ikke en gang. Hun fortsetter a v re utrolig renhjertet og snill mot hvem hun moter. Hun er ikke rik eller har en fremtid som skal overlates til henne pa en tallerken, noe som gir henne angst. Hun har sine egne venner tilbake sin kj rlighets rival, til tross for at de ikke har noe a vinne fra a stotte noen av dem, og hun stiller fremdeles andres folelser foran seg selv. og hun utholdenhet. Hun sliter pa. Hun kjemper og gir henne henne alle, og hun gjor det med et smil. Hun er. en gudinne.

Bullshit epilogen er en slik copout, det far meg til a hate serien mer.

Grunnen til at jeg sannsynligvis hater nisekoi mest, er fordi det er superkliche. Forutsetningen var apenbar fra starten, fyren liker en jente, og en annen viser seg og han er i konflikt. Jeg ville ha foretrukket om det var om Chitoge a hjelpe Raku til a fa Kosaki, men likevel gjemmer deres forhold fra alle andre. Sa kanskje noen morsomme sett fra Ruri, Shu og Chitoges kombinert sinn. Sa sjelden far vi se en kj rlighetshistorie uten harem.

«Hmm, som ser ut som lokal kunst. & Quot;

Totsuka Saika eller Rider of Black.

For noen ar siden, rewatching jeg K-On og endelig til slutt. Dette var akkurat ved slutten av skolearet, og fikk meg til a merke at jeg var i Azusa posisjon. Min hovedgruppe av venner var alle oppgradere og det endte med a v re det eneste jeg tenkte pa for de gjorde det. Sannsynligvis hvorfor jeg ga det bra i mitt seniorar.

Plastminner, det slar meg hard mann.

Uansett hvor mye du kunne ha forberedt deg selv, var det bare sa trist.

I utgangspunktet blir Kyon kuttet fra det punktet nar han vakner pa sykehuset. Hvorfor tok Nagano kniven? Hvem knelte over ham? Jeg foler at mye gikk over hodet mitt, eller jeg savnet noe?

Det er en loop. Det var hans fremtidige selv a ga tilbake i tid for a redde ham og a normalisere verden. Etter at han kommer ut av sykehuset og gar til klubbkammeret, tenker han pa hva han na ma gjore for at det er kontinuitet i hendelsene. Sa antagelig, etter festen (ganske sikker pa at det som skjedde) skulle han snakke med Mikuru og Nagato og matte ga tilbake i tide for a gjore hva den andre fremtiden Kyon gjorde for ham. Grunnen til at den eldre Mikuru sa at hun burde ha kjent hva som skjedde, var fordi hun ble bedt av Kyon for a hjelpe, og hun burde ha kunnet fortelle ham hva som skulle skje.

Bare sorg for, men har du nok strom til det? Hastighetsoppgraderingene legger mer til kostnaden, sa du har kanskje ikke nok strom.

Den eneste grunnen til at de er kjeks i utgangspunktet, er beacuse av personen de ble laget etter. Total kjeks fikk nok referanser under det opprinnelige referansesystemet at han fikk en ingame-gjenstand oppkalt etter ham. Riot vil aldri omdope eller fjerne det.

Fuck man, jeg hadde nettopp kjopt i sommersalg, og na dette. Jeg brukte som $ 300, og na kan jeg bruke mer pa a fa de tingene jeg ikke fikk for.

Jeg synes det ville v re interessant a se noe som terraria vinger i minecraft. Ligner pa jetpacks, men begrenser flytiden, avhengig av nivaet.

Ikke liker feller.

Hva er du? GAY? / S.

Sote kvinnelige gutter gjor de beste jentene.

Her er noen matte pa endringene.

Den reduserte produksjonen pa endoflames blandet med den reduserte totale manakostnaden (tilsynelatende rundt 70% av dagens kostnad) pa terrasteel betyr at du far 1 terrasteelbarn.

47,6% raskere enn gjeldende versjon. Ideen om denne endringen for a oppmuntre til bruk av andre blomster som krever arbeid for a automatisere som rafflowsia er flott. Incentivizing noe som krever tenkning og planlegger a gi mer enn «kaste noen burnables» nar jeg merker det er ferdig & quot; er veldig god design.

Med forandringen til a lage terrasteal fra nuggets i stedet, ville det v re mulig a fa den lette kassen tidligere for a hjelpe til med automatisering av ting som a lage ingots eller automatisere rafflowsia?

Jeg antar at Vazkii vil legge til / endre post elven gateway blomster for a gjore dem mer unike og sannsynligvis kreve mer planlegging pa hvordan du kan automatisere dem. Jeg ville ikke bli overrasket om vi sa en okt manakost pa noen post-gateway-ting hvis det ikke var nodvendig for Gaia-foresatte seg selv. Fjerning av Gaia Guardian 2 kamp vil trolig ogsa bli bedre siden du vant a bruke kraftkryp fra andre mods for a sla det sa lett (stirrer pa drakonisk evolusjon)

Kanskje det kan v re et kompromiss med aesirringen? Jeg ser det ikke som for sterk, men kanskje tvinge det til bare a bli oppnadd etter at du har alle relikvier eller noe, kanskje legg til en manakostnad for at den skal fungere. Jeg vil gjerne vite resonnementet. Selv om det er litt for godt avrundet, siden du trenger 3/6 relikvier for a gjore det, virker det ok siden det ikke endrer for mye av sent spillet. Mer som det er en belonning for a komme til slutten.

Nar jeg leser denne traden samlet, endres noen fa flere tall, og jeg smelter pa smeltedigel etterpa.

Jeg ser ikke poenget med a gi deg den lette kassen tidlig, da du bare trenger 3 nuggets for a apne portalen. Du gjor det ikke til en ingot.

Det er ingen planer om a endre noen andre blomster enn tall, pa dette tidspunktet. Kanskje jeg far noen fantastiske ideer, men jeg har ikke noe na.

Aesirringen var en dum ide, rlig. Det er en av disse «dette er ITEMEN a ha utstyrt» skriv ting. Ikke en fan, og sannsynligvis vant ikke tilbake.

Hvis jeg hadde tid og motivasjon til a gjore det, endrer jeg botania fra grunnen, med et manasystem som ligner pa flere ting og mange andre endringer. Jeg kan gjore en den andre endrer na, men jeg regner med at sa mange mennesker allerede liker modet som det er, jeg vil heller bare gjore noen fa mindre endringer her og der for a gjore spillet mer interessant (imo).

Jeg antar med bare 3 nuggets, den lette kassen kan hentes tidlig da.

Ville det v re mulig a legge til noe som ExUtils2 rainbow genen hvor du ville fa en mana bonus for a ha hver genererende blomst automatisert?

Hvis du skulle gjenta / endre botania, ville et tillegg som endrer hva du og hva som blir gitt separat? Eller kanskje bare gi en kort oppsummering av hva du tenker som din perfekte botania? Da jeg begynte a spille IE: E og startet botania, ble jeg forelsket i modet og har en ting om a ha det i alle pakker jeg spiller inn na, og fa mindre glede av pakker som utelukker det. Jeg er bare nysgjerrig pa a vite hva du som skaperen vil ha det til a v re i motsetning til a forlate det som a appease massene.

han gir deg ikke sin ipv4, han gir ut sin offentlige ip. Fortell ham a ga til http://www.whatsmyip.org/ for a sjekke hans offentlige ip.

1 235 Kommentar Karma.

Etter denne brukeren vil alle de innleggene de viser til profilen sin pa forsiden din.