Slot Canyons & # 8211; En liste over mine favoritter med beskrivelser, bilder og rad.

Slot canyons er fascinerende underverk av naturen som er en eksplosjon a utforske. De er smale canyons dannet av vann som rushing gjennom stein. Per definisjon er en sporet kanyon dypere enn den er bred og kan v re mindre enn 3 meter bred, men likevel opptil 100 meter dyp. De fleste er i omrader hvor nedbor er sjelden, og dermed kan de utforskes mesteparten av aret.

Slot canyons faller bredt i to kategorier. Den ene er tekniske spilleautomater, som krever klatring og tauferdigheter og generelt er de jeg ikke besoker. Jeg liker slottskanaler som jeg kan ga gjennom med et minimum av klatring pakrevd. Jeg liker a v re forsiktig.

USA har hundrevis av slotts canyons i de vestlige statene. Utah, Arizona og California, blant annet, har alle gode muligheter som kan besokes av nesten alle.

Nedenfor er sporene jeg har besokt rangert i den rekkefolgen jeg har hatt glede av. Ordren er grov, men er ment a gi deg en folelse av hvor god hver er i forhold til den andre. Jeg tviler pa at jeg noen gang vil stote pa et slotts canyon som jeg ikke liker eller foler er verdt tiden og krefter a se.

V r forsiktig nar du gar pa avreiseomrader. Reise med firma og la noen vite hvor og nar du skal. Ta rikelig med vann og pass opp for flomoverflomningsforhold. Folk kan og blir drept eller skadet (som Aron Ralston gjorde da han kuttet av sin egen arm i en slott i Canyonlands nasjonalpark). Denne listen skal lene seg mot de enklere og sikrere sporene, men som alltid v re en forsiktig eventyrer.

Klikk pa hvert bilde for a lese en detaljert artikkel om mitt besok som vil inneholde bilder og nyttig informasjon for a planlegge din egen tur. Ta gjerne sporsmal eller kommentarer fra ditt eget besok.

Waterholes Slot Canyon, Side Spooky Slot, Escalante, Utah Peek-a-Boo Slot, Escalante, Utah Red Canyon Slot, Kanab, Utah Merwin Slot Canyon, Kanab Utah Bay Bill Slot Canyon, Kanab Utah.